Een Oud Urk bon ontvangen?

Gefeliciteerd! U heeft de vernieuwde Oud Urk Bon ontvangen. Een cadeaubon die u kunt besteden voor al uw aankopen bij de leden van de winkeliersvereniging Oud Urk. In dit winkelcentrum in het pittoreske centrum van Urk vindt u tal van bijzondere winkels en boetiekjes. U heeft met de Oud Urk Bon keus uit veel verschillende winkels.

Deelnemers Oud Urk Bon

De inleverpunten variëren van kledingwinkel, boekhandel, speelgoed, supermarkt. Door deze brede besteedbaarheid kun je altijd een inleverpunt naar jouw keus vinden! Klik hier voor alle deelnemers.

Een Oud Urk bon geven?

De Oud Urk cadeaubonnen zijn verkrijgbaar bij: 

  • Tourist Info Urk gevestigd in Museum Het Oude Raadhuis, Wijk 2-2  (Winkelcentrum Oud Urk)
  • Kwalitaria de Bolder, Wijk 2 - 59 (Winkelcentrum Oud Urk)
  • Boekhandel Koster, Handelskade 8 (Winkelcentrum Oud Urk)
  • CIGO Fides, Ransuil 59 (Winkelcentrum Urkerhard)

De cadeaubonnen zijn verkrijgbaar in coupures van 5, 10, 20 en 50 euro. Zo kun je gemakkelijk zelf de waarde van je cadeau samenstellen.

De Oud Urk bon kan feestelijk verpakt worden!  Zo maakt u de Oud Urk Bon nog leuker om te geven!

Kerst (s) Hoppen

Een Kerstcadeau en uitje in één!

Wilt u uw medewerkers verrassen met een gezellig uitje? De ondernemers in Winkelcentrum Oud Urk maken er graag een feestje van!

Bestel de Oud Urk bon voor uw personeel. Plaats bij uw bestelling de opmerking 'Kerst(s)Hoppen' en u ontvangt bij de bonnen de speciale Kerstvouchers voor uw personeel. Op dinsdag 15 december staan de Oud Urk winkeliers klaar met verschillende acties en lekkernijen voor het perfecte Kerstuitje.

Wij zien uw bestelling graag tegemoet!

 

*Kerstvouchers vanaf 2 november beschikbaar